Kesätyöntekijä (Java-sovelluskehitys)

Etsimme Osaamiskeskukseemme sekä Espooseen että Jyväskylään Java-sovelluskehityksestä kiinnostuneita

Kesätyöntekijöitä

Pääset osaksi ketterää kehitystiimiä tekemään sovelluskehitystä Java-sovellusten parissa. Päivittäisessä työssäsi kehität muun muassa erilaisia Java-kirjastoja hyödyntäen tuottamiemme ratkaisuiden automaatiotestausta. Osallistut kuranttiustyöhön tekemällä parannuksia ja korjauksia olemassa oleviin sovelluksiin. Taitojesi karttuessa pääset haastamaan itseäsi vaativampien tehtävien pariin. Yksin emme sinua syvään päähän heitä, vaan saat tukea tiimistä ja muilta asiantuntijoiltamme, jotka auttavat sinua sukeltamaan sovelluskehityksen kiinnostavaan maailmaan ja Samlinkin tapaan tehdä töitä.

Odotamme, että olet suorittanut alan opintoja joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Koska haluamme kenties jatkaa yhteistä tarinaamme myös kesän jälkeen, toivomme, että myös valmistumisesi häämöttää horisontissa lähivuosien aikana. Kiinnostavaa on myös se, jos voit osoittaa meille joko aikaisempaan työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvia konkreettisia aikaansaannoksiasi Java-sovelluskehityksen alueelta.

Jos haluat nähdä, miten tietoturvakriittisiä finanssialan IT-järjestelmiä tehdään, kuulemme sinusta mielellämme lisää. Meillä pääset työyhteisöön, missä yhdessä tekeminen on arkipäivää ja jokaisen työpanoksella on merkitystä.

Mikäli haluat kuulla lisää tämän alueen kesätyöpaikoista, kilauta Simolle (Simo Heikkinen, puh. 0400 425 751) 8.1.2019 jälkeen. Jätä hakemuksesi viimeistään 10.2.2019 osoitteessa http://www.samlink.fi/urapolku/.

Huomioithan, että tietyissä tehtävissä rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Hakuaika alkaa: 31.12.2018 14:00Hakuaika päättyy:10.02.2019 23:59