Java-sovelluskehittäjiä (Espoo ja Jyväskylä)

Etsimme sekä Jyväskylään että Espooseen

Ketteriä Java-sovelluskehittäjiä

Palkkaamme sekä kokeneita ammattilaisia että uransa alkuvaiheessa olevia juniorikoodareita. Teemme sovelluskehitystä ketterissä kehitystiimeissä finanssialan asiakkaillemme. Tiimit työskentelevät isoille käyttäjämäärille suunnattujen verkkopalveluiden kehittämistöiden parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monenlaisiin asiakastoimituksiimme aina verkkopankeista mobiilisovelluksiin. Vai haluaisitko päästä mukaan asiakkaillemme toteuttaviin digitalisointihankkeisiin? Voimme räätälöidä roolisi ja työtehtäväsi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Jotta pääset nopeasti työn ytimeen, tarvitset Java-osaamista. Tunnet yleisimmät sovelluskehykset (muun muassa Spring/Spring Boot eduksi). Hyödyt myös, jos hallitset SOA-  ja Java RESTful Web Services -palveluiden tekniikat ja periaatteet. Erityistä mielenkiintoa meissä herättää, jos olet Full Stack -kehittäjä, joka hallitsee sovelluskehityksen selainpohjaisista käyttöliittymistä integraatioihin ja taustajärjestelmäkehitykseen tai jos olet joko työtehtäviesi tai harrastuneisuutesi kautta päässyt perehtymään mikropalvelunarkkitehtuuriin, API-kehitykseen ja Apachen kirjastoihin.

Arvostamme haluasi olla ajan hermolla ja kehittää omaa osaamistasi. Meille on tärkeää, että haluat tehdä laadukasta teknistä suunnittelua ja koodia käyttäjälähtöisesti liiketoiminnan tarpeita kuunnellen. Nautit ongelmanratkaisusta yhdessä muun tiimin kanssa ja haluat onnistua osana joukkuetta.

Meillä pääset tekemään töitä kivassa ja avoimessa ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Kehityt entisestään ammattilaisten joukossa ja pääset työskentelemään rennossa työilmapiirissä.

Kiinnostuitko? Jos olet alasi ammattilainen, kehittymisestä innostunut vastuunkantaja ja tiimipelaaja asiakaspalveluasenteella, kuulisimme mielellämme sinusta lisää!

Rekrytoimme osaajia koko ajan, joten ota rohkeasti yhteyttä Simoon (simo.heikkinen@samlink.fi tai puh. 0400 425 751), niin jutellaan lisää. Voit myös halutessasi jättää hakemuksesi suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan painikkeen kautta.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.