Unix (Linux)-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpitämisestä kiinnostuneita kesätyöntekijöitä

Etsimme Jatkuviin palveluihin Espooseen Unix (Linux)-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpitämisestä kiinnostuneita

Kesätyöntekijöitä

Tuotamme finanssialan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Infran hallinta -tiimiä, joka koostuu useasta eri osaamisalueesta aina mainframe-teknologiasta moderneihin pilvialustoihin. Aluksi pääset tekemisiin Linux-pohjaisten järjestelmien kanssa. Päivittäisessä työssäsi vastaat projektien tukemisesta erilaisten konfiguraatioiden tekemisessä, automatisoit asennuksia osana DevOps-prosessia ja ohjaat toimittajia. Taitojen karttuessa osallistut infran arkkitehtuurin ja tekniseen kehittämiseen, samoin kuin toiminteiden jatkuvaan kehittämiseen osana meillä käytettävää SAFe prosesseja. Yksin emme sinua syvään päähän heitä, vaan saat vahvaa tukea erittäin osaavalta ja kokeneelta tiimiltä sekä muilta asiantuntijoiltamme, jotka mielellään auttavat sinua sukeltamaan keskelle moninaisten järjestelmien toimintaa ja saavat sinut viihtymään meidän kansainvälisessä ympäristössä.

Odotamme, että olet suorittanut alan opintoja joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Koska haluamme kenties jatkaa yhteistä tarinaamme myös kesän jälkeen, toivomme, että valmistumisesi häämöttää horisontissa lähivuosien aikana. Kiinnostavaa on myös se, jos voit osoittaa meille joko aikaisempaan työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvia konkreettisia aikaansaannoksiasi Linux-järjestelmien käyttämisessä.

Jos haluat nähdä, miten tietoturvakriittisiä finanssialan IT-järjestelmiä tehdään, kuulemme sinusta mielellämme lisää. Meillä pääset työyhteisöön, missä yhdessä tekeminen on arkipäivää ja jokaisen työpanoksella on merkitystä. 

Mikäli haluat kuulla lisää tämän alueen kesätyöpaikoista, kilauta rekrytoivalle esimiehelle Niko Lappalaiselle, puh. 040 589 2668. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 24.5.2019.

Huomioithan, että tietyissä tehtävissä rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Hakuaika alkaa: 09.05.2019 15:00Hakuaika päättyy: 24.05.2019 23:59